Pages

CURRENT AND INCOMMING PICKSFriday, October 17, 2008

Zarabotka na internet so sportska

Заработка на интернет со спортска

Доколку сте страствен играч на спортска и добар типстер, погодувате често, зошто да не го искористите талентот и да не заработите нешто.

Не, не се работи за интернет кладиница и потполно е БЕСПЛАТНО и не треба ништо да се плати. Многу сајтови организираат месечни натпревари за најдобар типстер (човек кој типува натпревари) и доделуваат награди како Playstation, Ipod, дресови, разни gadget-и, па дури и парични награди.

Еден таков сајт е: myBetTips.com